Gde odsedaju svetske zvezde kada dođu u Srbiju?

Ovih dana u Beograd dolazi Džoni Dep. Da li svetske zvezde imaju posebne zahteve kada dolaze kod nas?

Od tvrdnji da će stanovati u luksuznom hotelu koji je već rezervisan, do toga da je krajem godine, kada je u tajnosti bio u Beogradu, između ostalog rezervisao i luksuzni penthaus u zgradi u elitnom delu grada i da se za taj stan upravo radi nameštaj.

Sigurno je jedino da će Džoni Dep snimati u Beogradu. I neće biti prva zvezda koja je izabrala stan u stambenoj zgradi.

„Tu mogu i da ubacim anegdotu prijateljice kojoj je Džulija Roberts zakucala na vrata jer nije mogla da nađe stan u zgradi u kojoj je bila“, kaže Miloš Grujić, predstavnik hotela „Meriot“.

Sting je na primer tražio dve paklice cigara i kasnije je čak tvrdio da su bolje nego američke.

„Kada je Monika Beluči bila u 'Kraun plazi', ona nije tražila mnogo, ali imala je jednu stvar – tražila je da jede samo bobičasto voće i da temperatura u sobi bude 19 stepeni u svakom trenutku“, kaže Živorad Vasić, predstavnik hotela „Kraun plaza“. 

Ivana Španović uvek odseda u istoj sobi i ruča za istim stolom, jer joj to, kako kaže, donosi sreću.

„Mi smo se polomili, potrudili da uradimo sve za Novaka, a on je tražio samo poseban ulaz zato što je želeo da sa svojom divnom porodicom nema mnogo slikanja i da nema puno ljudi koji mu prilaze, pošto se to stalno dešava kad dođe u Beograd“, kaže Vasić. 

Za sportiste, košarkaše pre svega, potrebni su specijalni kreveti. Ipak, od svih zahteva najčešći je – privatnost. Pravilo velikih hotela jeste ne pričati dok su tu.

„Mi kao brend imamo jako korporativne standarde kada je bilo kakav marketing u pitanju, a kamoli kada je sam protok informacija koji sme da ide negde. Zna se koje su to osobe koje mogu da daju informacije, druge kolege se i ne bave time“, kaže Miloš Grujić, predstavnik hotela „Meriot“.

Menadžeri velikih zvezda najmanje mesec dana pre dolaska rezervišu smeštaj i imejlom dostave listu zahteva.

Nedelju dana pred dolazak, u telefonskom razgovoru proveravaju kako teku pripreme, a tri dana pre zvezda stižu u hotel da vide li su dobili to što su tražili. Često umesto pravih imena koriste pseudonime.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво