Rešena misterija rakete na ulicama Zagreba

Zagrebačka policija pronašla je vozilo i vlasnika koji je danima ulicama hrvatske prestonice u prikolici vozio naizgled pravu raketu, a snimci su se brzo proširili društvenim mrežama.

Vozilo sa raketom se prvi put pojavilo pre šest dana na zagrebačkim ulicama, a poslednji put je snimljeno juče u Vukovarskoj ulici.

Snimci su se brzo proširili društvenim mrežama, a na Fejsbuku korisnici su se i šalili da je reč o „utešnoj nagradi iz Izraela“ i „još jednom poklonu za malog Damira“, ali nisu bili u pravu, preneli su hrvatski mediji.

Raketa je privukla pažnju policije koja je odlučila da slučaj istraži.

Utvrđeno je, naime, da je reč o vozilu marke „pežo“ zagrebačkih tablica sa registrovanom prikolicom u kojoj se nalazila maketa rakete napravljena od lima.

Vozilom je upravljao 46-godišnjak, koji je policiji ispričao da je maketu napravio sam, da je napravljena od lima, veličine oko 10 metara i težine oko 200 kilograma s marketinškom namerom privlačenja pažnje potencijalnih preduzeća.

Vlasnik makete je, kažu, imao sreće jer je policija utvrdila da ne postoje elementi prekršaja ni krivičnog dela.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво