CIA preko oglasa traži „prvu liniju odbrane nacije“

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) objavila je u britanskom nedeljniku „Ekonomist“ oglas za posao, u kojem traži „visokoefikasne, patriotske profesionalce raznolikog opsega porekla, veština i životnih iskustava“.

Uspešni kandidati treba da „služe SAD sprovođenjem misije Agencije kao prva linija odbrane nacije“.

„Zainteresovani smo za kandidate koji su dostupni za puno radno vreme, deo radnog vremena i konsultantske mogućnosti kako kod kuće, tako i u inostranstvu“, piše u oglasu.

U njemu se navodi da je namenjen „intelektualno znatiželjnom avanturisti koji traži neuporedivu međunarodnu mogućnost visokog uticaja“.

„Mi nudimo način života koji izaziva najdublje izvore intelekta, izdržljivosti i prosuđivanja individue. Iako nikakvo specifično poreklo nije neophodno, kandidati s iskustvom u biznisu, preduzetništvu, prodaji, marketingu, nekretninama i upravljanju projektima je veoma poželjno“, navodi se u oglasu.

U njemu stoji da „poželjni kandidati treba da poseduju sledeće: državljanstvo SAD, dvojno državljanstvo SAD ili status stanovnika sa zakonitim stalnim boravkom u SAD“, kao i „tri i više godina međunarodnog iskustva“.

Traži im se i „veštine znanja stranih jezika, sposobnost uspešnog prolaska medicinske i bezbednosne obrade„, a uz to „indivudue moraju da se fizički nalaze u SAD kako bi se prijavile“.

U opisu stoji da „plata nije naznačena“ i da je oglas objavljen 10. januara 2019, a traje do 14. januara 2020. godine, a naveden i poštanski pretinac Regrutnog centra u Vašingtonu na koji se prijave dostavljaju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво