Pokušao da prokrijumčari zmiju u donjem vešu

Osoblje službe bezbednosti berlinskog Aerodroma „Šenefeld“ primetilo je da jedan putnik „u pantalonama nosi nešto što tu ne pripada“. Ispostavilo se da je osumnjičeni gospodin pokušao u gaćama da prokrijumčari zmiju.

Incident se, kako je navedeno, dogodio na Badnje veče, ali zbog svoje neobičnosti uspeo je da se plasira na listu „najčudnijih otkrića u 2018. godini“, objavio je portal Telereport.

Neimenovani 43-godišnji putnik nameravao je da avionom otputuje u Izrael, ali kad je obezbeđenje uočilo da sa njegovim pantalonama nešto nije u redu, putnik je bio prinuđen da otkrije svoj prtljag. Sa pojasa je skinuo malu platnenu torbu sa živom boom.

S obzirom da nije predočio niti posedovao bilo kakvu dokomentaciju za svoju „saputnicu“, zmija dugačka 40 centimetara mu je oduzeta i prosleđena centru za spasavanje reptila u Brandenburgu.

Neobičnog krijumčara, kako je objavila Glavna carinarnica u Potsdamu, očekuje prekršajna procedura za pokušaj šverca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи