Druženje sa Deda Mrazom u Novogodišnjem vozu

U susret Novoj godini, preduzeće „Srbijavoz“ organizovalo je posebne polaske vozova u sedam gradova, za mališane i njihove roditelje. Druženje sa Deda Mrazom, podela novogodišnjih paketića, čine tu vožnju vozom drugačijom. Ovako je izgledalo putovanje na relaciji Niš-Doljevac.

Nestrpljivi i uzbuđeni mališani čekali su na glavnoj železničkoj stanici u Nišu specijalni polazak voza. Prepoznatljiva sirena i pozdrav Deda Mraza sa mesta mašinovođe označili su početak vožnje. I za mlađe i za starije je to poseban doživljaj.

Mališane uglavnom zanima šta će da dobiju u paketiću. Odrasli ipak uživaju u drugim stvarima.

„Ovo je veća radost za nas odrasle nego za decu jer ja se nisam vozio vozom 20 godina, ne pamtim. I ovo dođe kao egzotika, doživljaj“, oduševljen je Miroljub Nedović, iz Niša.

U duhu Nove godine – ukrasi, novogodišnji paketići i Deda Mraz, koji je ulogu mašinovođe zamenio novom.

„U druženju sa našim mališanima i drugarima, budućim korisnicima se rađa ljubav između železnice, vozova i dece, a i posebna uloga je što je tu i moja ćerkica od devet meseci, tako da sam i tata i Deda Mraz“, kaže mašinovođa Nebojša Ristić.

Drugu godinu zaredom „Srbijavoz“ organizuje Novogodišnji voz za najmlađe i njihove pratioce.

Prema rečima Predraga Brajovića, predstavnika „Srbijavoza“ zaposleni su sa velikim zadovoljstvom prišli ovom izazovu i oduševljeno sa mališanima očekuju voz i učestvuju u vožnji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи