Mehaničar mu slupao „audi“, pa odbio da plati štetu

Noćna mora je prilično odgovarajući opis toga šta je Vins Hansen doživeo nakon što je svoj voljeni „audi“ ostavio kod mehaničara. Očekujući da će za par dana biti „kô nov“, nije mogao da se načudi kada ga je mehaničar zvao da mu kaže da je slupao automobil i očekuje da njegovo osiguranje to plati.

Hansen je bio siguran da će mehaničar pokriti štetu kada mu je javio da je tokom probne vožnje udario u drugi automobil.

„Nisam bio ljut kada mi je javio da je udario automobil. Takve stvari se dešavaju“, rekao je Hansen za WESH2, koji je „audi S4“ dovezao u radionicu „Titan motorsport“ u Orlandu da mu ugrade neka poboljšanja.

Dok je potpisivao račun javljeno mu je da je mehaničar udario u drugi automobil. Utvrđeno je da je mehaničar kriv jer je napravio nezakonito polukružno skretanje.

Iz radionice su mu rekli da je najbolje da on podnese zahtev osiguranju za naknadu štete, ali kada je Hansenova osiguravajuća kompanija tražila, nisu hteli da daju podatke svog osiguranja.

Nero Delivala, vlasnik „Titan motorsporta“, rekao je za lokalne medije da je Hansen već potpisao ugovor sa njima po kojem je radionica oslobođena odgovornosti za bilo kakvu štetu koju automobili pretrpe dok su kod njih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи