Ranili ga pred venčanje, položio zavete sa metkom u ramenu

Indijski mladoženja odlučio je da se venča uprkos tome što je, dok je putovao na ceremoniju, ranjen iz vatrenog oružja, a metak mu se i dalje nalazio u ramenu dok je izgovarao zavete.

Posle par časova provedenih na operacionom stolu, 25-godišnjak se vratio nevesti kako bi završili sa venčanjem, prenosi Bi-Bi-Si.

Policija je saopštila da traga za dvojicom osumnjičenih koji su otvorili vatru na povorku svatova.

Da čitava situacija bude bizarnija, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava u Indiji. Mladoženje su ubijene u aprilu ove godine, kao i 2016. godine.

Svedoci kažu da su napadači stigli motociklima oko 21 čas i u metežu koji je nastao odmah posle pucnjave pobegli.

Prema policijskim navodima, napadači su se popeli na kočiju, u kojoj su se osim mladoženje nalazili i njegovi prijatelji i članovi porodice, i pucali „sa namerom da ga ubiju“.

Ranjenog mladoženju je u bolnicu odmah prevezao njegov brat. Doktori su zaustavili krvarenje, ali nisu uspeli da izvade zrno bez većeg zahvata. Mladoženja se vratio u bolnicu odmah posle okončanja ceremonije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи