Od izbeglice do „Forbsove“ liste za samo 20 godina

Fejzulah Fuji Avdić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, imao je sedam godina kada je izbegao, a sa 27 završio je na „Forbsovoj“ listi najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina, za 2019. godinu.

Avdić je imao samo sedam godina kada je iz Bosne i Hercegovine izbegao u SAD, gde i danas živi. Proglašen je za jednog od mladih lidera na koje posebno treba obratiti pažnju u narednim godinama.

„Za ovakav uspeh uvek je zaslužan veliki trud jednog tima i zahtevao je naporan rad i zalaganje svih, od onih koji su tu još od početka, do nedavno zaposlenih ili onih koji su prešli na druga mesta“, rekao je Avdić, koji podružnicu firme ima i u Sarajevu, preneo je sarajevski portal Kliks.

Očekuje se da će Avdićeva kompanija „Strajker lodžistiks“ (Stryker Logistics), koja se bavi logističkom podrškom i brokerstvom, sa sedištem u američkoj saveznoj državi Kentaki, u Bouling Grinu, premašiti zaradu od 15 miliona dolara ove godine.

Magazin Entrepreneur je takođe, ove godine, imenovao ovu kompaniju za jednu od najboljih američkih preduzetničkih kompanija.

„Mnogo sam ponosan na sve svoje kolege i radnike i zadovoljstvo mi je što i sami mogu uživati u uspehu gde se prepoznaje njihov težak rad i zalaganje, jer oni to svi zaslužuju. Takođe, moj najvažniji tim je moja porodica bez čije podrške bih bio potpuno izgubljen u ovom svetu“, istakao je Avdić.

Pored poslovnih uspeha, Fejzulah Avdić u privatnom životu radost deli sa suprugom Anelom i ćerkama Nejli i Aminu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи