Scena kao iz „Porodice Kremenko“ na mostu u Vladivostoku

Dva kilometra dugačak Zlatni most u Vladivostoku zatvoren je za pešake, ali to nije sprečilo maštovitu grupu ljudi da smisli smeo plan da „zaobiđu“ sistem.

Most je otvoren 2012. godine, a 2015. je zatvoren za pešake iz bezbednosnih razloga, jer je odlučeno da su postojeće staze preuske po saobraćajnim i protivterorističkim pravilima.

Uprkos tome što su mnogi stanovnici protestovali protiv takve odluke, zabrana je ostala na snazi. Nekoliko pokušaja da se podigne zabrana je usledilo, ali bez uspeha.

Četvoro ljudi, međutim, odlučilo je da upotrebi maštu i prevari sistem. Napravili su kartonski autobus, a onda ga stavili preko glava i zaputili se preko mosta.

Savršeni plan, zar ne?

Pa, i ne toliko, pošto su na pola puta zaustavljeni. Iako nisu uspeli u svojoj nameri, nasmejali su brojne ljude na mostu, od kojih su neki i snimili čitavu situaciju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи