Šta?! Novi „Džiletov“ brijač ima samo dve oštrice?

Više oštrica sigurno znači i bolje brijanje, zar ne? Jedna, dve, tri, četiri, peta sa strane, šesta pozadi i još par komada čisto za svaki slučaj – „Džilet“ je sve isprobao. Sada su, ipak, odlučili da krenu drugim pravcem.

U suprotnosti sa već dobro uspostavljenom tradicijom kompanije „Džilet“, po kojoj je na svakih par godina obelodanjivala novi brijač sa još više oštrica, poznati proizvođač brijača odlučio je da smanji broj oštrica.

Za razliku od "Fusion5 ProShield", koji, kako mu ime govori, ima pet oštrica, novi brijač "Gillette SkinGuard Sensitive" ima „samo“ dve.

Umesto ostale tri oštrice nalazi se nova, kako iz „Džileta“ predstavljaju, "SkinGuard" tehnologija, koja je u suštini plavo parče plastike, koje klizi po koži tokom brijanja i smanjuje iritaciju.

Iako sada mušterije mogu da se pitaju gde su nestale ostale oštrice i kako će se brijati bez najmanje četiri ili pet, iz „Džileta“ ističu da novi brijač uključuje „optimalno postavljene najoštrije žilete“.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво