Ubio čitavu porodicu pavijana, pa se hvalio prijateljima

Lavina kritika i poziva da odmah da ostavku usledila je nakon što je Blejk Fišer, zvaničnik američke države Ajdaho zadužen za ribarstvo i lov, podelio nekoliko fotografija sa svog lovačkog puta u Africi, tokom kojeg je ubio najmanje 14 životinja, uključujući i čitavu porodicu pavijana.

U nedavnom imejlu upućenom kolegama Fišer se hvalio da je ubio najmanje 14 životinja tokom svog boravka sa suprugom u Namibiji prošlog meseca, prenosi Ajdaho stejt džornal.

Na fotografijama koje je poslao vidi se kako pozira pored mrtve žirafe, leoparda, divlje svinje, kao i nekoliko pavijana.

Fišer u imejlu, koji je poslao na stotinu adresa, kaže da je „njegova supruga želela da sa njim stekne utisak o Africi, pa je ubio čitavu porodicu pavijana“.

Nakon što su mediji objavili vest, lavina kritika je usledila na društvenim mrežama, a u čitavu polemiku se uključio i poznati britanski komičar Riki Džervejs.

„Ubiti čitavu porodicu pavijana lukom i strelom nije zaštita“, istakao je Džervejs, nazvavši čitav postupak odvratnim.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи