Džoger naišao na lavića... ali u kavezu!

Muškarac koji je džogirao poljem u Holandiji naišao je na neobičnu scenu - mladunče lava, u kavezu istovarenom nedaleko od Tinhovena, između Utrehta i Hilversuma u središnjem delu zemlje, saopštila je danas policija.

Policija je putem Tvitera zatražila pomoć javnosti u pronalaženju vlasnika životinje, dok je brigu o laviću – mužjaku starom oko pet meseci – preuzela fondacija koja se stara o velikim mačkama, prenosi AP.

Ta fondacija je na svojoj stranici na Fejsbuku navela da je mladunče „premoreno od užasnih događaja“ i da je trenutno u karantinu.

Kako je navedeno, lavić pije vodu i već se oseća bolje u novom okruženju.

Veterinar Peter Klaver izjavio je za RTL da je bio šokiran kada je došao na lice mesta.

„Putovao sam dosta po svetu i omamljivao životinje radi lečenja, čak i lavove i tigrove, ali ovako nešto nisam nikada video“, ističe Klaver.

Ni sam kavez nije mnogo čvrst, tako da je moglo da se desi da lavić pobegne, dodao je veterinar.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво