Motociklista brži od bolida F1 i lovca F-16

Bivši turski profesionalni motociklista Kenan Sofoglu pobedio je u egzibicionoj trci na trećem istanbulskom aerodromu, gde mu je među rivalima bio i jedan lovac F-16 turske akro-grupe „Soloturk“.

Мотоциклиста бржи од болида Ф1 и ловца Ф-16 Мотоциклиста бржи од болида Ф1 и ловца Ф-16

Trka je organizovana u okviru „Tehnofesta“, a na startnoj liniji su se našli: predstavnici „vazdušnog transporta“ – poslovni avion „čelendžer 605“ i pomenuti lovac F-16, drumske „aždaje“ – „lotus evora 410“, „tesla PL1000DL“ i „aston martin nju ventidž“, zatim „Red bulov“ bolid Formule 1, dok je dvotočkaše predstavljao Sofoglu na „kavasakiju nindži H2R“.

Motociklista je pobedio sa vremenom od 9,43 sekunde, dok je drugi do cilja stigao „Red bulov“ test-vozač Džejk Denis u bolidu F1, za zakašnjenjem od četiri stotinke.

Lovac je u ovim uslovima završio tek na trećem mestu.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи