Vremenska prognoza sa efektima holivudskog blokbastera

Uragan „Florens“ došao je do istočne obale SAD, a meteorolozi pomno prate stanje i pokušavaju da upozore ljude na izuzetnu opasnost koju uragan predstavlja i koliko brzo može da ugrozi živote.

Na Veder čenelu (Weather Channel) su otišli najdalje i pomoću najnovije tehnologije, kojom se ne bi postideli ni u Holivudu, predstavili kako bi mogao da izgleda najgori potencijalni scenario.

Američki Nacionalni centar za uragane predvideo je da bi u nekim delovima „Florens“ mogla da donese izuzetno obilne padavine, izazove bujice i do tri metra dubine, a sve to uz nalete vetra brzine veće od 200 kilometara na čas.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво