Vremenska prognoza sa efektima holivudskog blokbastera

Uragan „Florens“ došao je do istočne obale SAD, a meteorolozi pomno prate stanje i pokušavaju da upozore ljude na izuzetnu opasnost koju uragan predstavlja i koliko brzo može da ugrozi živote.

Na Veder čenelu (Weather Channel) su otišli najdalje i pomoću najnovije tehnologije, kojom se ne bi postideli ni u Holivudu, predstavili kako bi mogao da izgleda najgori potencijalni scenario.

Američki Nacionalni centar za uragane predvideo je da bi u nekim delovima „Florens“ mogla da donese izuzetno obilne padavine, izazove bujice i do tri metra dubine, a sve to uz nalete vetra brzine veće od 200 kilometara na čas.

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 14. sep 2018, 21:06)
anonymous [neregistrovani]

@ Realnost na tetenu

Bas tako.

(petak, 14. sep 2018, 19:20)
anonymous [neregistrovani]

Kako je prikazano

Kako je prikazano ljudi će da ostanu u kućama da uživaju u spektaklu. Ribe oko tebe... (mislim na vodene životinje) pirka vetrić, malo kišice, grmi efektno... samo da sedneš i da uživaš u adrenalinu. Može i da se surfuje. Čuj, da propuste životnu priliku da se udave. Ko to još radi?

(petak, 14. sep 2018, 19:08)
anonymous [neregistrovani]

Lol

Ne bi mi bilo svejedno na mestu ove prezenterke.

(petak, 14. sep 2018, 16:52)
anonymous [neregistrovani]

Realnost na tetenu

Vremenske prilike se više ne prognoziraju već najavljuju. Pomenuti kanal je deo te nove "privredne" grane. Sve je postalo biznis. Pametnom dovoljno.