Crnogorka traži mladića da joj glumi dečka na svadbi

Pritisak porodice, rodbine i prijatelja da devojka nađe momka nekada postaje nepodnošljiv na velikim slavljima. Budući da nije imala partnera kojeg će prisutnima „podneti na uvid“ na sestrinoj svadbi u Beogradu, jedna Crnogorka potražila je pomoć na „Tviteru“.

U neuobičajenom oglasu na Tviteru devojka traži pratioca za slavlje koje će biti održano u Beogradu krajem avgusta.

„Iznajmila bih slatkog momčića za subotu, 25. avgust, 17 sati, Beograd, da mi glumi dečka kod sestre na svadbi, jer ko će rodbinu slušat'. Zainteresovani DM“, navodi se u tvitu.

Korisnici popularne društvene mreže oduševljeno su počeli da komentarišu oglas, a zainteresovani su se raspitivali za „dodatne uslove“ i sposobnosti kandidata.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи