Batrovci: Četka za kosu punjena marihuanom

Carinici su na graničnom prelazu „Batrovci“ u automobilu belgijske registracije, kojim su iz Belgije ka Turskoj putovala dvojica mladića turske nacionalnosti, otkrili četku za kosu napunjenu marihuanom.

Službenici su tokom pregleda u gepeku automobila, u kesi u kojoj se nalazio pribor za higijenu, pronašli četku za kosu, u čijem nosaču su bile sakrivene plastične kesice sa manjom količinom marihuane.

Na aerodromu „Nikola Tesla“ carinici su, u saradnji sa policijom, sprečili unos neprijavljenih 143.000 evra.

Nakon što je iz Moskve doputovao u Beograd, tridesetogodišnji ruski državljanin se uputio ka zelenom kontrolnom prelazu, ali su u njegovoj ručnoj torbi carinski službenici otkrili 153.000 evra, od čega su mu vratili 10.000, što je iznos koji je dozvoljeno preneti bez prijave, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Iako je putnik izjavio da nije znao da novac treba da prijavi, to ga ne oslobađa odgovornosti, te će okolnosti slučaja biti detaljno utvrđivane tokom prekršajnog postupka, navodi se na sajtu Uprave carina. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво