Armstrong video vanzemaljce?

Astronaut Nil Armstrong je preneo poruku kontroli misije u glavnom centru Nase da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Zemljin prirodni satelit, ukazuju tajni izveštaji o komunikaciji Američke agencije za istraživanje svemira i astronauta na Mesecu.

Uprkos tome što zvuči kao scenario za naučnofantastični film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog centra Nase i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom Nasinom simpozijumu.

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara: „Bilo je neveroatno... naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost... činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu“.

Na pitanje profesora kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong je odgovorio: „Ne smem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći“.

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju na to da je moguće da su se astronauti sa „Apola“ zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO kada su istraživali površinu Meseca.

„Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je Nasa cenzurisala“.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije kako bi se sprečio haos i panika među stanovnicima planete.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво