Mesi od čokolade za Mesijev 31. rođendan

Lionel Mesi, više puta proglašavan za najboljeg fudbalera na svetu, danas puni 31 godinu. Organizatori svetskog prvenstva pripremili su posebno iznenađenje za najpoznatijeg reprezentativca Argentine.

Za 31. Mesijev rođendan, moskovski poslastičari napravili su čokoladnu tortu. I to ne bilo kakvu već sa Mesijevim likom, i to u prirodnoj veličini. Sve je ručno rađeno, rukom slikano - i brada, i dres i tetovaže...

„Za nas, velika je čast da napravimo ovakav poklon. Bio je to ogroman zadatak, velika količina posla, ali smo radili sa uživanjem. Nadam se da će ga usrećiti“, rekla je Darija Malkina koja je učestvovala u izradi poslastice.

Tim od pet poslastičara i skulptora radio je bezmalo celu sedmicu kako bi u Mesi tortu ugradio 60 kilograma čokolade.

Izložiće je u Bronici, gradu udaljenom 50 kilometara od Moskve, koji je baza argentinske reprezentacije tokom prvenstva sveta.

Kažu da su mnogi već naručili kolače na temu „Mesi“, ali u znatno manjoj veličini, uz nadu da će argentinska zvezda jače zasijati u narednim utakmicama prvenstva u Rusiji.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се