Brisel, usmrćena lavica koja je pobegla iz kaveza u zoo-vrta

Lavica koja je jutros pobegla iz kaveza u Zoološkom vrtu u Briselu usmrćena je, nakon dva neuspela pokušaja da se životinja umiri sedativima.

Portparolka zoo-vrta „Plankendil“ Ilse Segers rekla je da lavica nije izašla iz zone vrta i da nijedan posetilac niti član osoblja nije bio u opasnosti, prenosi AP.

Lavica je iz kaveza izašla odmah nakon što je zoo-vrt jutros otvoren, tako da se u tom trenutku tamo nalazila tek nekolicina posetilaca.

Zoološki vrt, koji se nalazi oko 30 kilometara severno od belgijske prestonice, u međuvremenu je evakuisan i zatvoren.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво