„Starbaks” dolazi u Srbiju, prvi lokal ove godine u Beogradu

Najveći operater restorana u centralnoj Evropi „Amrest holdings”, najavio je da planira da otvori lokale „Starbaks” u Srbiji, a prvi kafe biće otvoren u toku ove godine u Beogradu.

„Amrest“ je vodeći operater „Starbaks“ kafea u regionu centralne Evrope, a Srbija predstavlja najnovije tržište za ovu kompaniju.

Predsednik za „Starbaks“ u kompaniji „Amrest“, Adam Mularuk, izrazio je zadovoljstvo što će prvi lokal biti otvoren u Beogradu i što će gostima u Srbiji biti ponuđeno „jedinstveno 'Starbaks' iskustvo“.

„Srbija zemlja ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo i što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast“, rekao je Mularuk.

„Za nas je to veliko priznanje i dokaz da velike svetske kompanije vide da tržište Srbije i Beograda raste, da je potencijalno dobro za investiranje, ali i da prepoznaju veliki broj turista koji dolaze u naš grad. 'Starbaks' je pre svega međunarodni brend i prvenstveno je poznat turistima koji dolaze iz zemalja gde ta kompanija već radi“, rekao je Vesić.

Brend „Starbaks“ je deo portfolija „Amresta“ od 2008. godine kada je prvi lokal otvoren u Pragu.

Ova kompanija trenutno vodi preko 300 „Starbaks“ kafea u sedam zemalja - Poljskoj, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво