Pijani Zagrepčanin pucao kroz prozor, pa legao i zaspao

U Zagebu, nedaleko od dečjeg vrtića, danas se dogodila pucnjava, koja je, kako su preneli hrvatski mediji, preplašila stanovnike u delu grada koji se zove Utrina.

Muškarac, koji je pucao kroz prozor zgrade je uhapšen. Uhapšeni je navodno bio pijan i nakon pucnjave je zaspao, preneli su hrvatski mediji.

Pozivajući se na policijske informacije, mediji pišu da, prema do sada prikupljenim informacijama na terenu, povređenih nema, a nema ni oštećene imovine.

Hrvatski portal Net je preneo pozivajući se na nezvanične informacije da je muškarac koji je pucao H.M (34), kojeg je napustila žena.

Kako su za Večernji list ispričali stanovnici Utrine, čula su se dva rafala u razmaku od 15 minuta i to iz zgrade u Šišićevoj ulici u smeru vrtića te su decu koja su se u tim trenucima igrala napolju odmah uveli u zgradu.

Neka od njih plakala su uznemirena ovim događajem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво