Čak i mali gest može da promeni nečiji život

Korisnik „Redita“, Žak Rafin, pronašao je pismo u kojem se njegovoj majci oprašta dug za njegovu trubu, u vreme kada su bili u teškoj finansijskoj situaciji.

Pismo je poslao Džejms V. Džouns, vlasnik prodavnice "Allegro Music Centre" na Floridi, a naišlo je na veliki broj pohvala kada je Rafin podelio fotografiju pisma na Reditu.

Žak je na Reditu objasnio da je pismo poslato 2009. godine, kao i da nije znao da su prolazili kroz toliko tešku finansijsku situaciju.

U izjavi za Bi-Bi-Si, Rafin je rekao da je zahvalan gospodinu Džounsu što mu je „poklonio muziku“, koja mu je „otvorila toliko vrata u životu“.

„Zaista cenim što je to učinio. On je za mene heroj“, istakao je Žak.

Džouns, vlasnik radnje, objasnio je za britanski javni servis da se seća da je to učinio u vremenu ekonomske krize, kada je Žakova majka bila bolesna i izgubila je posao.

Poručio je i svima koje je njegov potez dirnio da odu u svoju lokalnu prodavnicu, kupe neki instrument i doniraju ga školi. Njegova glavna želja je da stavi instrument u ruke deci koja žele da sviraju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво