Gosti sa venčanja prodaju na internetu torbice sa poklonima

Devet torbica sa poklonima koji su se delili na venčanju vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Harija i Megan, nude se na prodaju na aukcijskom sajtu „Ibej“. Na nekim od aukcija dostigle su i 1.100 evra, prenosi Bi-Bi-Si.

Torbice su poklanjane svim gostima van kapele, koji su pozvani na venčanje u zamku Vindzor – 2.640 njih.

Neke od stvari koje su se nalazile su torbici bile su bočica vode, čokoladni novčić, magnet za frižider, bedž i vaučer za prodavnicu sa poklonima u Vindzorskom zamku.

Šest stotina gostiju koji su se nalazili u kapeli, uključujući slavne ličnosti poput Dejvida i Viktorije Bekam, Opre Vinfri i Džordža i Amal Kluni, nisu dobili ove torbice.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво