Ne, ovo nije Tramp na farmi krompira

Kada biste letimice pogledali fotografiju Dolores Leis Antelo na njenoj farmi krompira u ruralnom delu Španije, pomislili biste da je prvi čovek Bele kuće, Donald Tramp, odlučio da se uhvati motike i posveti obrađivanju zemlje.

Neverovatna sličnost Dolores Leis Antelo i Donalda Trampa proširila se društvenim mrežama, a mnogi korisnici ne mogu da se načude koliko liče jedno na drugo.

Dolores, koja živi u Nantonu u Galiciji, dala je intervju za lokalni list Voz de Galicija, a u tekstu se našla i njena fotografija sa farme, koja je ubrzo obišla svet.

Originalni tvit koji je podelio fotografiju uz tekst „Donald Tramp od Kosta de Morte“ zaradio je više od 9.000 sviđanja i podeljen je nekoliko hiljada puta.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво