Nagrada u Budimpešti za modifikovanu „zastavu 101“ iz Srbije

Nagradu najvećeg mađarskog časopisa „Auto-motor“, za internacionalni automobil koji je privukao najviše pažnje na sajmu AMTS u Budimpešti, osvojio je Mario Lazić iz Kraljeva, vlasnik automobila „zastava 101“.

Kako je saopštio Auto tjuning klub, više od 2.500 modifikovanih tjuning stajling automobila iz 11 zemalja, od kojih više od 1.000 iz Evrope, izloženo je u pet sajamskih hala na Auto, moto i tjuning šouu (AMTS) u Budimpešti.

Časopis Auto-motor dodelio je dve nagrade za automobile koji su privukli najviše pažnje na ovoj sajamskoj priredbi – za mađarsko (domaće) vozilo i za inostrani automobil.

Lazićeva „zastava 101“ je kompletno modifikovana i u nju je ubačen motor BMV-a od 2.500 kubika i 192 KS. 

Prednji deo „keca“ produžen je 45 centimetara upravo zbog velikog motora. Isto važi i za krila i haubu. Ono što treba posebno izdvojiti jeste da je automobil prepravljen tako da ima zadnji pogon.

Osim „zastave 101“, od automobila iz Srbije bili su izloženi su i „mazda RX8“, „micubiši eklips“, „suzuki svift“ i „fijat seicento“ sportskih auto-klubova "Overtake", „Adrenalin 018“  i „Auto tjuning kluba“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво