Policajci žene vozače iznenadili cvećem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su sugrađankama 8. mart – Dan žena.

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Jedna od njih je rekla da poštuje saobraćajne propise i da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, te dodala da je oduševljena ovim gestom policije.

„Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade“, rekla je ona.

Druga je, pak, istakla da nikada nije doživela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom.

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

„Povodom 8. marta - Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Žene su bile poprilično iznenađene“, kaže policijski službenik.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 08. mar 2018, 15:42)
Branko [neregistrovani]

Полицајци жене возаче изненадили цвећем

Inzvanredan gest,svaka čast za saobraćajce.

(četvrtak, 08. mar 2018, 15:34)
anonymous [neregistrovani]

Ne uklapa se...

Koga danas interesuju lepe i dobre stvari,zato ovaj lepi gest niko ne komentarise.

(četvrtak, 08. mar 2018, 15:32)
Saobraćajac [neregistrovani]

Nisu svi pripadnici vlasti isti


Dakle, treba da znate da ipak nisu svi pripadnici vlasti neuviđajni!

(četvrtak, 08. mar 2018, 15:14)
Sale [neregistrovani]

Bravo

Bravo,prelep gest.Srecan 8 mart svim nasim sugradjankama.