Ruski recept za povećanje izlaznosti na izbore

Rusko izdanje magazina za muškarce „Maksim“ krenulo je u „sopstvenu kampanju“ povećanja izlaznosti mlađe populacije na predsedničke izbore u Ruskoj Federaciji, koji se održavaju narednog meseca. Glavni urednik Aleksandar Maljenkov ne želi da otkrije ko je naručilac ovih fotografija, što su zapadni mediji iskoristili da spekulišu kako je to deo Putinove tajne strategije.

Руски рецепт за повећање излазности на изборе Руски рецепт за повећање излазности на изборе

Predizborni set „Maksimovih“ fotografija sa devojkama u donjem vešu „koje čekaju građane na glasačkom mestu“ mnogo je više uskomešao zapadne medije, nego ruske, a glavno pitanje koje „ih muči“ je ko stoji iza ovoga?

Svima je jedino jasno da je cilj da se mlađa populacija podstakne da izađe i glasa.

Aleksandar Maljenkov, glavni urednik ruskog „Maksima“, priznao je da u pitanju promocija predsedničkih izbora kao deo „posebnog poslovnog projekta“, ali je ime klijenta, kao i finansijske uslove „zadržao za sebe“.

Navodno je Maljenkov priznao da i njemu sve deluje „pomalo apsurdno“, ali da je to „samo jedan od kompromisa koje je morao da napravi“.

Ranije ovog meseca se pojavio i reklamni spot koji prikazuje devojku koja odbija da vodi ljubav sa mladićem jer nije glasao!

Njih dvoje se sastaju u noćnom klubu, dolazi do strasne scene u kojoj ga ona ljubi, a zatim pita: „Čekaj, imaš li ti 18 godina?“. „Da, ja sam odrasla osoba“, odgovara on.

Sledi njeno pitanje: „Da li si glasao danas?“. Pošto dobija negativan odgovor, uzvraća mu da onda nije odrasla osoba i odlazi.

Još jedan zanimljiv spot je u etru ovih dana – trudnica uzima taksi u neviđenoj žurbi – izgleda kao da je porođaj počeo...

Ali ne, ona ne hita ka bolnici, već ka glasačkom mestu! 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара