Na TV ekranima u Severnoj Koreji nijedan snimak sa ZOI

Dok se stotine miliona ljudi u svetu spremaju za praćenje završne ceremonije Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu, Severnokorejci još nisu imali prilike da na TV ekranima prate ni jedan jedini sportski događaj sa ZOI.

Nedostatak izveštavanja sa takmičenja u Pjongčangu u suštoj je suprotnosti u poređenju sa pažnjom koju su južnokorejski mediji pridavali prisustvu severnokorejske delegacije na otvaranju igara, primećuje AP.

Severnokorejski državni mediji nikada nisu bili naročito posvećeni izveštavanju sa međunarodnih događaja, već se njihov posao više svodi na slavljenje Kim Džong Una i najnovijih propagandnih poruka vladajućeg režima, napominje agencija.

U tom pogledu su severnokorejski mediji i ostali dosledni, imajući u vidu da su jedini izveštaji iz Pjongjanga bili oni o poseti Kimove mlađe sestre Kim Jo Džong i ceremonijalnog šefa Severne Koreje, predsednika parlamenta Kim Jong Nama, prilikom svečanog otvaranja ZOI u Južnoj Koreji, zaključuje američka agencija.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво