Zaharova: Lavrov objasnio Dačiću „teška mesta filozofije“

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova prenela je na Fejsbuku zanimljivost sa susreta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova i njegovog srpskog kolege Ivice Dačića, koji ga je dočekao na aerodromu u Beogradu.

Marija Zaharova, koja zajedno sa Lavrovom boravi u poseti Beogradu, navela je da je, po dolasku u Beograd, Lavrov „objasnio" Dačiću „teška mesta filozofije" na primeru njihovog zajedničkog članka za Politiku i Rusku gazetu.

„Pogledaj, u novinama je fotografija na kojoj sam ja sa kravatom, a ti bez. A danas si ti sa kravatom, a ja bez. To je dijalektika", prenela je reči Lavrova Zaharova i dodala „ne možete se raspravljati oko toga".

Zaharova je objavila i zajednički tekst Dačića i Lavrova za Politiku i Rusku gazetu, te fotografiju tog teksta za Politiku, na kojoj Dačić nema kravatu, a Lavrov ima, kao i zajedničku fotografiju dvojice ministra na kojoj je obrnuta situacija.

Dodala je da ruski ministar u Srbiji ima prilično bogat raspored i svojim pratiocima na Fejsbuku poručila da će ih obaveštavati i objavljivati fotografije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво