Vratila im se posle deset godina lutanja

Pre deset godina Debra Sujerveld igrala se zajedno sa svojom decom i jednogodišnjim štenetom Ebi u dvorištu svoje kuće u Apolu u Pensilvaniji. U jednom trenutku Ebi je pobegla, a porodica nije uspela da je pronađe. Posle nekog vremena obustavili su potragu i oprostili se od nje. Ali tu nije kraj priče…

Postoji mnogo priča o nestalim ljubimcima koji su se vratili svojim vlasnicima, ali priča o crnoj labradorki Ebi jedinstvena je i dirljiva priča.

Posle opsežne i neuspele potrage, Debra i njena porodica smatrali su da je Ebi uginula. Niko nije mogao da pretpostavi da će se deset godina kasnije crna labradorka pojaviti na tremu kuće desetak kilometara od njihove.

Dovedena je to utočišta za životinje, gde je identifikovana pomoću informacija na mikročipu, koji joj je ugrađen dok je bila štene.

A onda je usledilo iznenađenje za Debru, kada su je pozvali iz utočišta i rekli je kod njih njen pas.

„Nemoguće“, pomislila je gledajući svoja dva psa oko sebe. Onda su rekli njeno ime – „Ebi“.

„Nisam znala šta da kažem. Kao da se vratila iz mrtvih“, prisetila se Debra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се