Brazilac švercovao kokain u pantalonama s umecima

Portugalska policija uhapsila je brazilskog državljanina na Međunarodnom aerodromu u Lisabonu, pod optužbom da je u lažnoj zadnjici, odnosno pantalonama sa umecima, preneo kilogram kokaina.

Lokalni mediji prenose da je muškarac u Lisabon doputovao avionom iz grada Belem do Para, na severu Brazila. Za sada, nije jasno kako je policija otkrila slučaj, navodi Bi-Bi-Si.

Na lisabonskoj železničkoj stanici uhapšen je još jedan muškarac, pod sumnjom da je trebalo da preuzme kokain koji je preneo Brazilac.

Osumnjičeni su stari 32 i 40 godina, saopštila je policija, a prete im tužbe za šverc droge.

Zaplenjena droga bila bi dovoljna za 5.000 pojedinačnih doza kokaina, precizirala je policija u saopštenju, ne navodeći kolika bi bila cena te količine narkotika.

Prošlog meseca, policija u Portugalu i Španiji zaplenila je kokain sakriven unutar svežih ananasa, koji je transportovan iz Južne Amerike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво