„Egzitov“ konkurs "Youth Heroes" otvoren do kraja ove nedelje!

Konkurs "Youth Heroes" koji su sa ciljem da pronađu novu generaciju mladih heroja pokrenuli Fondacija „Egzit“ u saradnji sa NIS-om, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije "Ringier Axel Springer" i „HR centra“, traje do 18. februara, odnosno, još samo do kraja nedelje.

„Egzit“ i Naftna industrija Srbije već treću godinu zaredom objavljuju konkurs "Youth Heroes" za mlade heroje Srbije iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti.

Konkurs je otvoren do 18. februara, a nosioci titule "Youth Heroes" biće proglašeni na proleće ove godine.

Odabrani vredni i uspešni mladi ljudi dobiće zasluženo priznanje i medijsku promociju, dok će njihova dostignuća biti predstavljena vršnjacima i široj javnosti putem medija.

Svi pobednici dobiće ulaznice za festivale „Egzit“, „Si star“ i „Si dens“, poklon paket od izdavačke kuće „Vulkan“ i kurseve za lično usavršavanje „HR centra“, a prvoplasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 din.

Pravo prijave na konkurs imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti, a pozvani su i kandidati koji su se prijavljivali na ovaj konkurs prethodne dve godine, a ispunjavaju navedene uslove.

Prijavni formular dostupan je sajtu www.youth-heroes.org, a prijave sa konkursnim obrascem treba poslati na imejl exitfoundation@exitfest.org do 18. februara 2018. godine.

Mlade heroje mogu nominovati organizacije, institucije, mediji i zainteresovani pojedinci ili se mogu prijaviti samostalno.

broj komentara 0 pošalji komentar