Prodaje se Uzana kuća: milion funti za trospratnicu široku 2,3 metra

Jedna od najužih kuća u Londonu ponovo je na tržištu. Za Uzanu kuću, nazvanu tako jer je široka svega 2,3 metra, vlasnici traže milion funti, to jest 1,14 miliona evra.

Продаје се Узана кућа: милион фунти за троспратницу широку 2,3 метра Продаје се Узана кућа: милион фунти за троспратницу широку 2,3 метра

Ova interesantna nekretnina poznata je kao Uzana kuća (Slim House) i nalazi se u Vandsvortu, naselju u centralnom delu Londona, piše portal Spejsiz.

Do 2013. godine na njenom mestu nalazio se prolaz, ali su maštovite aritekte osmislile trospratnicu sa veoma lepo raspoređenim prostorijama i maksimalno iskorišćenim prostorom.

Kosi krov i mnoštvo prozora (i krovnih i običnih) čine da u kuću ulazi dosta prirodne svetlosti.

Iako je široka samo 2,3 metra, ukupna površina Uzane kuće je 98 metara kvadratnih, a cena je milion funti, to jest 1,14 miliona evra.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се