Grejao ručak pa spalio oklopni transporter!

Ruski vojnik koji je grejući ručak na terenu na Krimu uništio oklopni transporter BTR-82, vredan oko 400 hiljada evra, kažnjen je sa šest meseci u pritvorskoj jedinici.

Vojnik Semen Merežnjikov je pokušao da podgreje svoj konzervirani ručak tako što je iskopao rupu pored vozila kako bi u njoj zapalio vatru, ali je plamen zahvatio oklopni transporter i potpuno ga uništio.

Naime, vozilo je bilo prekriveno maskirnom mrežom i suvom travom, pa se vatra munjevito proširila po transporteru.

Nezgoda se mogla završiti još tragičnije jer se na snimku vidi kako Merežnjikov pokušava da objasni nadređenom oficiru što se dogodilo, gde mu je automatska puška i istovremeno gasi svoj ručni lanser granata.

Nespretni vojnik je kažnjen sa šest meseci boravka u pritvorskoj jedinici, što, kako piše Miror, podrazumeva i težak fizički rad, manjak sna i besomučno čišćenje ve-cea.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи