Moskovski cirkus na ledu 15. januara u Beogradu

Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u više od 50 zemalja sveta, Moskovski cirkus na ledu u okviru nove evropske turneje prvi put gostuje u Srbiji, 15. januara u Centru „Sava“.

Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus, izvodi se uz spektakularne svetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju izvođači svojim nastupom uvode i gledaoce, navedeno je na sajtu Centra „Sava“.

Nastao 1964. godine kao prvi spektakl te vrste, Moskovski cirkus na ledu i danas primenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava takve vrste.

Pored parterskog izvođenja tačaka, klovnova i akrobatike, gledaocima će biti prikazane i tačke na trapezu, a sve spojeno sa akrobatikom na klizaljkama.

Ulaznice koštaju 1.800, 2.200, 2.600 i 3.000 dinara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво