„Meridijan“: Sve opklade na prvorođenu bebu u 2018. – dobitne

Svi građani Srbije koji su se i „Meridijanu“ kladili na to da li će prvorođena beba u 2018. godini biti dečak ili devojčica ili blizanci, dobili su opkladu.

„Meridijan“ kladionice odlučile su, naime, da priznaju sve tikete kao dobitne, jer je bilo više novorođenih beba u novogodišnjoj noći, pa nisu znali kojeg je pola bila prva beba u 2018. godini.

„Zbog toga je kladionica 'Meridijan' odlučila da prizna sve tikete odigrane na ovu opkladu kao dobitne. Bez obzira na koju od mogućih opcija su se građani Srbije kladili, mogu da računaju da su u pravu i da je njihov tiket dobitan“, poručuju iz „Meridijana“ i dodaju da svi žžele da beba bude što više, jer deca su ukras sveta, bilo da su devojcice ili dečaci.

Tokom cele 2017. godine građani Srbije su mogli da se klade na pol bebe koja se prva rodi u 2018. godini, sve do 31. decembra 2017. godinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи