Južnoafrički „Proka pronalazač“ u dresu Partizana

Napraviti robota je već, samo po sebi, dovoljno teško. Napraviti ga od otpada zahteva prilično umeće, a baš to je uradio Južnoafrikanac Mpo, čiji je izum na „Fejsbuku“ pogledalo skoro pet miliona ljudi. Simpatični Mpo će se još više dopasti ljudima u Srbiji zbog jednog drugog detalja.

Na Fejsbuk nalogu Nas dejli, koji ima skoro tri miliona pratilaca, osvanuo je kratki snimak momka sa ulica Savata u Južnoafričkoj Republici.

Veliku pažnju izazvao je zato što se pored njega na trotoaru nalazi robot kojeg je napravio od predmeta pronađenih na otpadu. Između ostalih, baterije od lifta i motora bušilice.

„Trebalo mi je dve nedelje da ga napravim“, objasnio je Mpo.

Simpatični Južnoafrikanac nosi dres Partizana iz sezone 2004. na 2005. godinu, što će sigurno biti dodatno zanimljivo za ljude iz Srbije.

Komentar autora uz snimak na Fejsbuku je i da se Mpo kojim slučajem rodio u SAD, sada bi verovatno radio u „Guglu“, ali da, nažalost, sada na ulici mora sam da izdržava četvoročlanu porodicu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво