„Najdužih 20 minuta u životu“ – vozila sa ogromnim paukom na plafonu

Bjanka Merik sela je u automobil i krenula ka svojoj kući u Kofs Harboru na istoku Australije, a kada je na plafonu primetila džinovskog pauka, umalo se nije onesvestila od šoka.

„Vraćala sam se s posla automobilom i kada sam pogledala gore, videla sam ogromnog pauka kako gleda u mene. Pomislila sam da stanem, ali nisam znala čime bih ga oterala iz automobila“, prisetila se nemilog događaja Bjanka.

Došla je do zaključka da je najbolje da nastavi da vozi i pravi se kao da na plafonu automobila nema ogromnog, zastrašujućeg pauka.

„To je bilo najdužih 20 minuta mog života“, opisala je Bjanka vožnju.

Kada je stigla do kuće, polako je izašla iz automobila i otišla da spava, pokušavajući da ne razmišlja o nemilom događaju.

„Sutradan sam skupila hrabrosti i, naoružana sprejom protiv insekata i metlom, krenula da se obračunam. Pauka, međutim, nije bilo“, ispričala je Bjanka.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво