Poštenom nalazaču ženske tašne nudi se nagrada od 30.000 evra!

Vlasnica izgubljene ručne tašne dala je oglas u nemačkim novinama i poštenom nalazaču ponudila nagradu od čak 30.000 evra. I sama cena ogromnog oglasa je fascinantna – 24.000 evra.

U oglasu objavljenom preko cele stranice lista Bild piše da se siva ručna tašna marke „Brioni“ traži „zajedno sa sadržajem“, navodi Hina.

Vlasnica ne navodi šta se nalazi u torbi izgubljenoj 4. novembra u suši restoranu „Tokio“ na glavnoj železničkoj stanici u Berlinu. Navedeno je i vreme kada se to otprilike desilo – između 12.40 i 12.55 časova.

Kao kontakt je ponudila samo imejl adresu.

Nedeljnik Špigl piše da je vlasnica žena u 50-tim godinama, a da su u tašni porodični nakit i važni dokumenti.

Ističe se i da cena tako velikog oglasa u Bildu iznosi 23.866 evra.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво