Pop pesma Islamske države „upala“ u jutarnji program radija

Švedska radio-stanica „Miks megapol“ iz Malmea saopštila je danas da joj je piratski emiter nakratko jutros upao u jutarnji program i emitovao pop pesmu na engleskom jeziku pod nazivom „U ime Alaha“ kojom se „zapadnjaci“ pozivaju da pristupe Islamskoj državi, prenosi AP.

Navodi se da je Jakob Gravestam, portparol poslovne grupacije „Bauer medija“ u čijem vlasništvu je ova radio-stanica u trećem po veličini gradu u Švedskoj, saopštio da će incident biti prijavljen policiji i agenciji švedske vlade koja nadgleda elektronske komunikacije.

Lokalni sajt 24 Malme njuz naveo je da pesma išla nekih 30 minuta na FM talasima i internet adresi radio-stanice koja tvrdi da pokriva teritoriju na kojoj živi 91 odsto od ukupno deset miliona stanovnika Švedske.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 11. nov 2017, 01:21)
М.Н.Дујовски [neregistrovani]

Могућност

Можда и може пар секунди, ево свих 30 секунди, али 30 минута то је плаћена реклама. Довољно је било да нас континуирано обмањују...

(subota, 11. nov 2017, 00:36)
anonymous [neregistrovani]

Lov na vjestice

Kao sto su prije u svakom muslimanu i u svakom dogadjaju vidjeli al kaidu, danas u svakom muslimanu i dogadjaju vide islamsku drzavu. A kad se malo umore od tzv. islamske drzave onda u svakom problemu vide Ruse.

(petak, 10. nov 2017, 19:29)
anonymous [neregistrovani]

ma nemoj te reci

islamske drzave pop pjesma bas na engleskom jeziku emitovana od islamista.Otkad pop pesme kod onih koji se bave serijatom :-).Neupucenima ce ovo delovati kao stvarno :-).

(petak, 10. nov 2017, 17:27)
anonymous [neregistrovani]

eto...

samo polako,doslo je i do vaseg praga,videcete za 10-15 godina sta ste sve naprimali u zemlju zarad novca od EU...