Grupni skok za Ginisa?

Sa mosta u brazilskom gradiću Hortolandija istovremeno je skočilo čak 245 ljudi prikačenih za konopce. Pokušavajući da se upišu u Ginisovu knjigu rekorda učesnici nisu zaboravili na bezbednost – svi su imali kacige i drugu zaštitnu opremu.

Uprkos tome što je većina učesnika završila u vodi, cilj je bio da skoče sa mosta, a zatim na kanapu zaljuljaju nekoliko puta poput klatna.  

Skakači, njih 245 stajali su jedan do drugog na mostu visokom trideset metara, u gradiću Hortolandija u brazilskoj državi Sao Paulo. Uz povike i glasan smeh gotovo istovremeno su skočili. 

Posle kraćeg ljuljanja iznad površine vode neki su odlučili da se popnu uz konopac nazad na most, dok su drugi odabrali da se pokvase.

Iz Ginisove knjige rekorda još nisu potvrdili da li je ovo novi svetski rekord u broju osoba koje su istovremeno sa konopcem skočile sa mosta. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи