Trampov Empajer nadmašio očekivanja

Skica njujorške zgrade Empajer stejt bilding koju je nacrtao američki predsednik Donald Tramp prodata je na aukciji u Los Anđelesu za 16.000 dolara.

Prikaz nebodera na papiru formata A4 Tramp je nacrtao crnim markerom 1995. godine za dobrotvornu aukciju na Floridi u vreme dok je njegovo imanje Mar-a-Lago bilo otvoreno kao privatni klub, navela je aukcijska kuća „Džulijens“.

Kuća navodi da je crtež s Trampovim potpisom tada prodat za manje od 100 dolara, a da je njegova vrednost uoči nove aukcije bila procenjena na između 8.000 i 12.000 dolara.

Ime kupca nije obelodanjeno.

Empajer stejt bilding, neboder sa 102 sprata, bio je najviša zgrada na svetu od 1931. godine, kada je izgrađen, do 1970. godine, kada je završena prva kula Svetskog trgovinskog centra, srušenog u napadima Al Kaide 11. septembra 2001. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи