U Geteborgu ulovili „Gulivera među pacovima“!

Invazija pacova u švedskom gradu Geteborg uobičajena je pojava proteklih par godina, ali poslednji koji je uhvaćen iznenadio je sve. Mediji su ga već prozvali „Guliverom među pacovima“.

Džinovskog pacova pronašla je čuvarka parkinga Martina Gustafson u blizini kazina u centru grada.

„Pacovi su sve veći. Kopaju svuda, a ljudi bacaju sve više smeća, pa nije ni čudi da pacovi ovoliko rastu“, rekla je Gustafson.

Stručnjak za glodare, Hakan Ristrand iz međunarodne kompanije za kontrolu štetočina „Anticimeks“, rekao je da isprva nije mogao da veruje koliki je pacov.

„Ne tvrdim da je fotografija lažna, ali izgleda još veći zbog načina na koji je fotografisan. Ipak, reč je o ogromnom pacovu“, istakao je Ristrand.

Pre tri godine, porodica iz Geteborga se takođe pohvalila svojim ulovom pacova dužine 39,5 centimetara. Životinja je uspela glodanjem da prokrči sebi put od podruma kroz drvo i beton.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи