Ovaj čovek će 30 dana živeti na aerodromu u Helsinkiju

Na helsinškom aerodromu, koji je ocenjen kao najbolji u svetu, kineski glumac Rajan Džu živeće u kabini 30 dana kako bi proverio da li to istina, a ceo projekat umnogome podseća na film „Terminal“, saopštila je danas finska aviokompanija „Finavija“, koja je organizator ovog svojevrsnog testa.

Tokom projekta bez presedana, pod nazivom #LIFEINHEL (u pitanju je igra rečima koja se može prevesti i kao „Život u paklu“, jer "HEL" kao skraćenica engleske reči "hell" označava pakao, a u stvari je međunarodna oznaka aerodroma u Helsinkiju), inače najuzbudljivijeg koji je u ovoj vazdušnoj luci do sada sproveden, popularni 33-godišnji kineski glumac i multitalentovana TV zvezda imaće prilike da iskusi, testira i proceni kvalitet aerodromskih usluga, navodi se u saopštenju.

Helsinški aerodrom želi da dokaže da je najbolji aerodrom u svetu i najbrža veza između Azije i Evrope.

„Helsinški aerodrom je vodeći i najbolje povezan aerodrom u celoj severnoj Evropi. Mi smo lideri i u pružanju usluga kineskim putnicima“, kaže Katja Siberg, potpredsednica za marketing i komunikacije „Finavije“.

Reč je o marketinškoj kampanji zasnovanoj na mešavini rijaliti programa, igre i društvenih mreža, odnosno nekoj vrsti spoja poznatih filmova Terminal i Trumanov šou, a povratne informacije koje će kampanja pružiti omogući će eventualno poboljšanje aerodromskih usluga.

Glavni akter biće suočen sa svakodnevnim izazovima, uz predviđene nagrade za adekvatne odgovore na njih, ali će biti prikazan i u intimnijem svetlu.

Svaki dan njegovog boravka na aerodromu je isplaniran, ali je sadržina prilagođena događanjima u realnom vremenu.

Džu će imati na raspolaganju kartu za povratak kući sa otvorenim datumom i moći će da napusti projekat kad god to poželi, ali ako izdrži ceo mesec na aerodromu i pobedi, osvojiće nagradu – putovanje u magičnu Laponiju.

Kineski glumac, koji je takođe maneken za zdrav život i vežbanje, ljubitelj borilačkih veština i bivši učesnik kineskog plesnog šou-programa, živeće na helsinškom aerodromu od 10. oktobra do 12. novembra, navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво