Fotografije koje je dron snimio kada je neopaženo sleteo na britanski nosač aviona

Nakon vesti da je fotograf-amater spustio dron na nosač aviona „Kraljica Elizabeta“, britansko Ministarstvo odbrane je pojačalo mere bezbednosti, dok su ljubitelji naoružanja i fotografije želeli samo da vide fotografije koje su nastale dok je letelica bila nedozvoljeno u „vazdušnom prostoru broda“ i na njemu.

Dron je sleteo na nosač aviona dok je bio usidren u gradu Invergordon u Škotskoj, napravio snimke i odleteo, prenosi škotski list Invernes kurijer.

Fotograf je rekao je zbog snažnog vetra bio primoran da spusti dron na palubu broda, a da ga u tome niko nije sprečio, iako je bilo policije u manjim brodovima.

Nakon postavljanja fotografija koje je snimio na internet, ljudi su ga upozoravali da bi zbog toga mogao upasti u probleme.

Nosač aviona „Kraljica Elizabeta“ još nije aktivan i na njemu nema aviona. Očekuje se da će probni period biti završen do 2020. godine, da bi 2021. godine bio u potpunosti spreman.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво