Devojka imala grozan sastanak sa grubijanom, a onda se umešao policajac

Jedan momak podelio je na „Reditu“ priču kako se jednoj devojci sastanak u restoranu od užasnog pretvorio u jedno od lepših iskustava u životu. Priča je podeljena na brojnim društvenim mrežama nakon toga i prikupila je stotine hiljada pregleda.

„Večerao sam sa svojom tadašnjom devojkom, a iza nas se nalazio par na sastanku, koji nije baš išao po planu. Momak je bio prilično jeziv i upućivao joj je nedolične komentare, a devojci nije baš bilo prijatno.

Ona je završila aperitiv prilično brzo, što mi je delovalo da je želela da se sve što brže okonča. Onda joj je uputio još jedan neprijatan komentar seksualne konotacije, zbog kog joj je lice pocrvenelo.

Rekla mu je da su njegove reči veoma neprijatne, a on je odmahnuo rukom dodajući da se smiri jer će 'iovako sve saznati na kraju večeri'. Iako mu je rekla da od toga nema ništa, on joj je odgovorio: 'Draga, ja sam te pokupio, znam gde živiš'.

Tada je prebledela i zanemela.

Sebe ne smatram za nekog preterano hrabrog momka, ali to nisam mogao da istrpim. Nisam znao šta ću tačno, ali imao sam 23 godine, prilično sam bio jak i spreman da se obračunam sa grubijanom.

Krenuo sam da ustajem kada mi se na ramenu našla ruka. Pogledam gore i vidim čoveka od 50 godina u izuzetno dobroj formi koji mi je potpuno mirnim glasom rekao: 'Polako, sve je pod kontrolom'.

Odšetao je do njih, uzeo stolicu sa susednog stola i seo pored. Tada se ispostavilo da je policajac.

'I tako ja mirno proslavljam ćerkin rođendan sa porodicom kada čujem da otvoreno pretiš ovoj mladoj devojci. Da li bi bio ljubazan da objasniš svoje ponašanje', pita ga policajac.

Tada momak počinje da muca.

'Tako sam i mislio. Gledaj sada. To ovde ne prolazi, tako da sada razmišljam da li da pozovem neke moje drugare da te pokupe. Međutim, to bi svima ovde uništilo raspoloženje i utiske dobre večere. Evo kako ćemo, sad ćeš da mi daš ličnu kartu zato što ne želim da mi tek tako utekneš, a onda ćeš lepo da odeš do osoblja i platiš račun. Pun račun. Ova mlada devojka ne treba da ode kući gladna zbog tvog nevaspitanja. Ili ako baš hoćeš možeš da se odlučiš i za prvu opciju, Izbor ostavljam tebi', nastavio je policajac.

'Ne, ne. To je sasvim u redu', rekao je momak, predajući mu ličnu kartu i brzim hodom odlazeći u pravcu kase.

Dok je zapisivao podatke sa lične karte, policajac se nasmešio devojci i rekao joj: 'Izvinite zbog ovoga gospođice. Nadam se da vas nisam uznemirio, ali mi se učinilo da vam je bila potrebna pomoć. I nemojte da brinete, ako hoćete da ovo dalje terate, pozvaću drugare da ga pokupe na povratku kući.'

Devojka mu se srdačno zahvalila rekavši da je želela da pobegne još pre pola sata, ali da je on dovezao.

'Tu sam sa ćerkom. Ona je tvojih godina. Možda bi želela da završiš večeru sa nama? Odvešćemo vas kući posle, sem ako ne želiš nekoga drugog da pozoveš', rekao je policajac, čije se lice iz kamenog izraza pretvorilo u lice brižljivog oca.

Devojka mu se ponovo zahvalila i prihvatila poziv.

Momak sa kojim je bila se vratio objašnjavajući da je platio račun. 'Izvolite ličnu kartu nazad. Imam sve vaše podatke tako da vam preporučujem da ne prilazite blizu niti pokušavate da kontaktirate ovu mladu gospođicu više', istakao je policajac.

'Da, da, naravno. Izvinjavam se', izustio je momak pre nego što je pobegao iz restorana.“

Dečko koji je podelio priču kaže da se devojka potpuno opustila kada je prešla za sto sa policajčevom porodicom i da se kada su on i njegova devojka odlazili smejala sa njima.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво