Poreč, pauku ispao skupoceni „leksus“

Dizalica-pauk u subotu je u Poreču pokušala da podigne nepropisno parkirani skupoceni „leksus“ ruskih registarskih oznaka, ali je zbog prevelike mase automobila luksuzni terenac pao s dizalice i pri tome je oštećen, prenose hrvatski mediji.

„Leksus“ je bio nepropisno parkiran na mestu za invalide, a prema nezvaničnim informacijama, vlasnik vozila jeste invalid, ali nije označio automobil invalidskom karticom, prenosi hrvatski portal Indeks.

Porečki radio je na svojoj stranici na Fejsbuku objavio snimak tog događaja, koji prikazuje svađu vozača pauka s Rusom čiji je auto pao s dizalice.

Pauk je tri puta pokušao da podigne skupoceno vozilo, ali se terenac svaki put naginjao unazad.

Na kraju se čuo glasan zvuk, a automobil se iskrenuo i pao na trotoar. Na licu mesta je bio i jedan poznati porečki advokat koji je vrlo uspešno smirio situaciju, a ubrzo su se kod „leksusa“ pojavila i četiri policijska službenika.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи