Kako im to uspeva – džinovska kornjača im pobegla ponovo!

Jedan japanski zoološki vrt je danas saopštio da traži svoju džinovsku kornjaču, koja je pobegla drugi put za manje od dve nedelje.

Odbegla kornjača je ženka, stara oko 35 godina, teška 55 kilograma i duga oko jednog metra, a kamere su je snimile dok je u utorak izlazila kroz glavnu kapiju zoološkog vrta „Šibukava“ u zapadnoj prefekturi Okajama.

Radnik u zoo-vrtu Jošimi Jamane je rekao da kornjača neće odmah uginuti jer će se hraniti travom ali „da su svi veoma zabrinuti“.

„Ona je tiha i nežna“, rekao je Jamane i dodao da nema izveštaja da je neko video kornjaču.

Bekstvo u utorak je drugo u dve nedelje za životinju koja se u jutarnjim satima slobodno kreće vrtom.

Jamane je rekao da su je 21. jula pronašli na putu 150 metara od vrta.

„Video sam je kad sam dolazio na posao i pozvao kolege da mi pomognu. Ona hoda brže nego što možemo da zamislimo“, zaključio je.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво