Hoteli hlade stanovnike Beča

Zbog talasa vrućina koji je stigao do Austrije, Bečlije su dobile mogućnost da se rashlade u hotelima. Lanac hotela „Austrija trend“ nudi klimatizovane sobe za Bečlije za 30 evra po noći.

Хотели хладе становнике Беча Хотели хладе становнике Беча

Pošto je u stanovima Bečlija vrelo skoro kao i na ulici, jer retko ko poseduje klima-uređaj, lanac hotela je odlučio da pomogne u rashlađivanju.

Od 1. avgusta pokrenuta je akcija „30 stepeni“.

„Do kraja avgusta pružamo mogućnost rashlađenja. Bečlije kojima je pretplo u stanu mogu da iznajme klimatizovanu sobu na jednu noć, kako bi prespavali bez buđenja zbog znojenja“, istakao je direktor Hotela „Austrija trend“ Andreas Berger.

Dvokrevetnu sobu, po ceni od 30 evra po osobi i noći, mogu da iznajme samo Bečlije. Čim temperatura poraste iznad 30 stepeni počinje akcija, naglašavaju u saopštenju.

Beč, kao i drugi austrijski gradovi, suočen je proteklih dana sa rekordnim temperaturama.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара